ALPHA-H

ALPHA-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. ALPHA-H werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingredienten zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De speciaal ontwikkelde formuleringstechnologie garandeert dat zij tot in de dieper gelegen huidlagen worden gebracht en zo van binnenuit zorgen voor huidverbetering. 

Liquid gold - overnight facial

€ 47,95

Liquid gold - overnight facial

€ 47,95

De 4-in-1 werking van deze wereldwijde beststeller geeft het effect van een ‘overnight facial’ door 5% glycolzuur en de lage pH waarde van het product. Dit trekt je huid letterlijk uit haar comfort zone, wat zorgt voor huidverbetering van binnenuit.

Product Info 

  • Multifunctioneel 4-in-1 product: lotion, exfoliant, serum én moisturiser.
  • Werkt als een ‘overnight facial’ door de combinatie van 5% glycolzuur en een lage pH waarde van het product. Dit zet de huidcellen zodanig aan het werk dat de aanmaak van collageen, elastine en huideigen hyaluronzuur in de diepere huidlagen flink toeneemt. Dit zorgt voor een betere hydratatie en huidverbetering van binnenuit
  • Glycolzuur verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing, geeft de teint een boost, en vervaagt rimpeltjes, pigmentatie, (acne)littekentjes en zonschade.
  • Het houdt de huid daarnaast tot diep in de poriën schoon, waardoor het ook onmisbaar is voor de onzuivere huid.
  • De huid heeft doorgaans al na één keer een zichtbaar egalere, frissere, vollere en strakkere uitstraling.
  • Multifunctioneel, snel én makkelijk: reinig de huid, breng Liquid Gold aan en doe het liefst daarna niets meer voor de meest optimale werking!
  • Geschikt voor alle huidtypen. In het bijzonder bij verlies van elasticiteit, (vroegtijdige) veroudering, vale teint, pigment- en ouderdomsvlekken, verdikte (rokers)huid, acne, littekens en grove poriën.
  • Vrij van parfum, parabenen, siliconen, minerale olie en sulfaat (SLS). Niet getest op dieren. Dit product heeft een pH waarde van 2.5.

Gebruik Liquid Gold om de dag en uitsluitend ’s avonds. Breng aan met een watje of schone vingertoppen. Het kan licht tintelen op de huid; dit is een normale reactie en neemt na enkele minuten af. Gebruik liefst geen andere producten na Liquid Gold, omdat deze de pH-waarde van de huid onmiddellijk weer verhogen, wat de effectiviteit van dit product vermindert.

Alleen bij een gevoelige of erg droge huid adviseren we Liquid Gold op te volgen met een nachtcrème. Doe dit dan pas nadat Liquid Gold tenminste 15 min. is ingetrokken. Glycolzuur maakt de huid gevoeliger voor zonlicht. Gebruik Liquid Gold daarom altijd in combinatie met een dagcrème zonbescherming. Gebruik bijvoorbeeld de protection plus daily SPF 50+

Vitamine A 0.5% serum

€ 54,95

Vitamine A 0.5% serum

€ 54,95

Vitamine A is wetenschappelijk bewezen werkzaam bij aanpak van huidveroudering, met name zonschade (pigmentatie, fijne lijntjes). Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en helpt DNA-schade in de cellen voorkomen. Daarnaast helpt het acne verminderen, (acne) littekentjes en grove porien vervagen, stimuleert het de doorbloeding en egaliseert en verfrist het de teint. 

25 ml

Micro Super Scrub

€ 45,95

Micro Super Scrub

€ 45,95

Microdermabrasie in een tube! Deze zeer fijne scrub en peeling in 1 met 12% glycolzuur en biologische afbreekbare scrubdeeltjes van bamboe extract verwijdert dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en egaliseert en verfrist de teint

 

 

Balancing cleanser

€ 34,95

Balancing cleanser

€ 34,95

Deze romige, super zachte cleanser op basis van vitamine E en aloe vera ontdoet je huid op milde maar effectieve wijze van vuil, talg en (oog) make-up, terwijl de ph-waarde van je huid na reiniging weer op peil wordt gebracht. Het gebruik van een aparte tonic of lotion is daarmee overbodig. Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder de droge, gevoelige en/of geirriteerde huid. 

 

185 ml 

Lip skincare absolute perfector

€ 25,95

Lip skincare absolute perfector

€ 25,95

Skincare maar dan voor je lippen.

Deze lippenbalsem en serum in 1 verrijkt met Hirulip (combinatie van Tripeptide-1 en hyaluronzuur, bijenwas, zink oxide en wilde munt. De lippen lijken direct voller door het plumping effect. Ideaal bij droge lippen (velletjes0, dunne lippen en /of verticale (rokers) lijntjes. Bijenwas en hylaluron helpen vocht insluiten. Dit zorgt voor zachte, soepele en volle lippen zonder velletjes.

Vitamine C serum

€ 54,95

Vitamine C serum

€ 54,95

Vitamine C is onmisbaar voor de huid. Het stimuleert de aanmaak van collageen, remt de pigmentproductie en geeft de vermoeide huid een oppepper. Het is bovendien rijk aan antioxidanten die zorgen voor extra bescherming tegen UV-straling. Samen met hyaluronzuur, zoethout- en druivenpitextract zorgt het voor zichtbare vermindering van donkere vlekjes en rimpeltjes. De huid wordt egaler en frist zienderogen op.

Daily essentail moisturizer spf 50

€ 44,95

Daily essentail moisturizer spf 50

€ 44,95

Deze hydraterende dagcreme met antioxidanten en SPF 50+ voedt, hydrateert en beschermt tegen vroegtijdige veroudering door blootstelling aan de zon. Trekt snel en volledig in. 

UVA/UVB filters, vitamine E, provitamine B5, silica, aloe vera. 

Bevat 5 van de meest innovatieve UVA/UVB; zij beschermen tegen zonschade doordat zij UV-straling omzetten in veilige infrarode warmte. Geschikt voor alle huidtypen. 

Verstopt de porien niet = niet comedogeen. Laat geen wit waasje achter. 

Ruikt naar de zomer.