Purifying (acne, vette gecombineerde en onrustige huid)

Waarom is de Purifying behandeling zo belangrijk voor je huid?

In deze behandeling word het  talg-regulerende effect van Bakuchiol ACN gecombineerd met de antibacteriële en exfoliërende werking van salicylzuur om de vermenigvuldiging van bacteriën, veroorzaakt door onzuiverheden en puistjes te bestrijden.

Het maakt acnelittekens, kleine vlekjes en onzuiverheden gladder.

 

Een glimmende huid, met name in de T-zone (voorhoofd, neus, kin), grote poriën, onzuiverheden, mee-eters en puistjes, vlekken, kleurloze en oneffen teint, make-up die niet blijft zitten.

Niet alleen onder de jongeren maar ook bij volwassenen speelt dit huidprobleem. De volwassen huid die simpelweg vaker blootstaan aan stress, vervuiling, overmatig zonlicht, een onevenwichtig dieet, roken, hormonale veranderingen *(zwangerschap of menopauze), of doordat de pilo-talgklieren verstopt zitten met talg, bacteriën en dode cellen.

 


DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL

RVB SKINLAB purifying behandeling bestaat uit.

  • Reiniging van de huid, cleansing gel met salicylzuur
  • Zuiverend kleimasker met groene klei en shea boter
  • Rebalancing serum
  • Verwijderen van comedonen / onzuiverheden
  • Afsluitend met een talg normaliserende crème

 

50 min prijs €52.50

 

Doel; een zuiverende behandeling voor de vette/ gecombineerde huid om de balans van het ecosysteem van de huid te herstellen; het herstellen van de talg productie, waardoor de verwijde poriën en onzuiverheden minder duidelijk zichtbaar worden.

 

Resultaat; een schone huid, herstelt met behulp van Bakuchiol ACN.  Bakuchiol zorgt voor een normale talgafscheiding, vermindert irritatie en verfijnt de huidstructuur.

MAHO BEAUTYSALON AND BROWBAR BROWSTYLING - BEAUTY -SKINCARE