Kruidenpeeling,  (acne & anti-age)

Waarom is de kruidenpeeling behandeling zo belangrijk voor je huid?

Deze behandeling is specifiek ontwikkeld om verschillende soorten huidbeschadigingen aan te pakken. Hydroxyzuren b.v. Glycol en Amandelzuur worden al jarenlang veel gebruikt in professionele huid vernieuwende behandelingen. Ze maken de huid glad en geven de huid een nieuwe structuur.

 

Diego Dalla Palma werkt met de meest innovatieve hydroxyzuur namelijk gluconolacton.

Gluconolacton is een cyclische polyhydroxyzuur dat van nature voorkomt in de huid, vooral bij jonge mensen, die de huidvernieuwing reguleert. In zowel cosmetische formuleringen als in de huid geeft dit cyclische molecuul een zure groep vrij, die voorzichtig de gekalibreerde verwijdering van dode cellen bevordert, waardoor irritatie, jeuk en pruritus worden verminderd. Het molecuul heeft ook krachtige antioxiderende eigenschappen, waardoor het ideaal is om de tekenen van veroudering te bestrijden.

Kruidenpeeling, fresh up behandeling combineert glycolzuur, amandelzuur en gluconolacton. Deze combinatie zorgt voor balans en boost van de eigenschappen van elk zuur terwijl het natuurlijk evenwicht van de huid veilig wordt gerespecteerd.


DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL

RVB SKINLAB kruidenpeeling behandeling bestaat uit.

  • reiniging met de specifieke detox lijn micelair remover + milk (detoxlijn staat voor het ontgiften van de cel om de cellulaire levensduur van de cel te verbeteren)
  • exfoliation lotion *verwijdert onzuiverheden en talg
  • ultra regenerating peeling powder (kruidenpeeling met witte algen)
  • deep exfoliation actvator + lotion
  • intensieve soothing serum ( een mix van actieve en herstellende werkstoffen waaronder provitamine b5)
  • soothing rebalancing mask
  • rebalancing crème factor 30

 

Duur 60 min €57.50          

Doel;  het behandelen van specifieke huid behoeftes met behulp van hydroxyzuren, retinol, Vitamin PP, Azelic Acid, EGF *(stimuleert de aanmaak van collageen) Revivyl.

Resultaat een verbeterde huidstructuur, gladder oppervlak, optimale huidhydratatie.  

MAHO BEAUTYSALON AND BROWBAR BROWSTYLING - BEAUTY -SKINCARE