Powder brows.

Een powder brow behandeling is een semi-permanente make up techniek waarbij er pigment tussen de wenkbrauw haartjes wordt gepigmenteerd. Dit effect crieert een prachtig poedereffect. Na genezing zullen je wenkbrauwen meer vorm hebben en een zacht poedereffect uitstralen.

Werkwijze & Intake.

De behandeling voeren wij uit onder de regelgeving van de GGD.

Voordat we de powder brow behandeling starten plan je een intake. In de intake zal er alle ruimte zijn om je  wensen aan te geven en je vragen te stellen. Ook bespreken we de contra indicaties. Er zijn een aantal omstandigheden of aandoeningen waarbij eerst medisch advies moet worden ingewonnen. 

Nadat we alles hebben besproken plan je naar wens je behandeling in. 

Intake.

De intake is gratis en je ontvangt een persoonlijk advies op maat.

Zijn er geen plekjes vrij momenteel in de agenda hierboven? Stuur dan via whatsapp een berichtje. 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Op de dag van de behandeling nemen we nogmaals kort door wat we al besproken hebben bij de intake. 

We meten de wenkbrauwen zorgvuldig uit. Kleur, techniek en vorm komen daarbij aan bod. Als alles naar wens is word er gebruik gemaakt van een speciale app die de symmetrie van de uitgemeten wenkbrauwen nogmaals zal nameten.

Na goedkeuring en toestemming van jouw zullen we de behandeling starten. 

 

Na afloop bespreken we de nazorg en ontvang je informatie mee naar huis. 

Voordelen van powder brows.

  • natuurlijke uitstraling
  • tijdsbesparing in de ochtend
  • waterbestendig
  • symmetrie
  • meer vorm

Veelgestelde vragen powder brows

Is de behandeling pijnlijk?

Deze techniek gebeurt in de 1ste huidlaag dus zeer oppervlakkig. Dat maakt dat de meeste clienten het nagenoeg niet pijnlijk vinden. Er word geen verdoving gebruikt voor deze behandeling. 

Hoelang blijven de powder brows zitten?

Het word aangeraden om na 1-1,5 jaar de kleur weer op te frissen d.m.v. een touche-up behandeling. 

Wat houdt de na-behandeling in?

Tijdens de nabehandeling herhalen we een deel van de eerste behandeling. Een nabehandeling is nodig om jouw gewenste resultaat te behalen.

Na 6 tot 8 weken kom je terug en wordt jouw Permanente Make-Up bijgewerkt. Na de eerste keer is meestal een deel vervaagd, zo niet verloren gegaan. Doordat er op de huid gewerkt wordt, kan er lichte korstvorming ontstaan. Dit is normaal. De huid zal er rozig onderuit komen, net als bij een schaafwondje bijvoorbeeld. De kleur lijkt soms ineens verdwenen. In de komende 6 weken zal er door de celdeling en genezing weer kleur opkomen.

Voldoet de salon aan de regelgeving van de GGD?

Jazeker! Dit is bijvoorbeeld te merken aan de hygiëne in de salon. Daarnaast zijn al onze clienten verplicht om een gezondheidsverklaring in te vullen voordat ze aan een behandeling beginnen. Na de behandeling krijg je overigens informatie over de nazorg. Daarnaast vind je de salon op de website www.veiligtatoeerenenpiercen.nl