Lashlift

 

Tijdens een lashlift treatment word er gebruik gemaakt van de Professionele lashlift producten lijn van MR Lashlift.

Deze lijn is gespecialiseerd om een prachtie krul te geven aan je wimpers en tegelijkertijd je wimpers intens te hydrateren en voeden. 

Een lashlift behandeling is geschikt voor zowel lange als korte wimpers. Het doel van een lashlift treatment is een open en gelifte oogopslag door gekrulde wimpers. 

 

 

 

Belangrijk

Keratine en collageen laminator & 3D Goldfiller

Na elke behandeling worden de wimpers behandeld met een keratine en collageen laminator. DIt is een intensieve behandeling om de wimperharen te versterken met hoogwaardige actieve ingrediënten van binnenuit. Hierdoor zal de haardichtheid en de groei van de wimperharen toenemen. Hieronder staan alle ingredienten uitgebreid toegelicht. 

 

Hyaluronzuur: Dit ingrediënt doet echt wonderen voor je wimpers! Hyaluronzuur dringt namelijk diep in de haarschacht en hydrateert deze van binnenuit. Het helpt om de wimper en wenkbrauwharen te herstellen en bevordert de haargroei. Hyaluronzuur vult je haar van binnenuit en verdikt hiermee zichtbaar de diameter van de haren.

Niacinamide (vitamine B3): Is een antioxidant en ontstekingsremmend ingrediënt. Het helpt het haar om vocht vast te houden, reguleert de talgproductie en het verfrist de huid bij de haarwortels van de wimpers wat nodig is voor een gezonde groei. Niacinamide speelt ook een vitale rol bij het laten groeien van sterke wimpers vanwege de stimulerende circulatie-eigenschappen. Niacinamide verbetert de textuur van de wimpers die een chemische behandeling hebben gehad en helpt deze weer keratine op te bouwen. Het herstelt de soepelheid van de haarwortels
Arginine: Dit aminozuur, dat ook door ons lichaam wordt aangemaakt, ontspant de bloedvaten en verbetert de bloedstroom naar de huid en de basis van de haarzakjes waardoor de productie van nieuwe haarzakjes worden gestimuleerd en de haargroei wordt verbeterd..
Vitamine E / tocoferol: Vitamine E verhoogt de doorbloeding en verbetert daardoor de gezondheid van de wimpers. Vitamine E geeft glans aan de wimpers. Bovendien ondersteunt vitamine E een sterke basis om te groeien door oxidatieve stress te verminderen en de beschermende lipidelaag te behouden.
Praline: Dit ingrediënt bevordert de aanmaak van nieuwe collageenvezels en bevordert een gezond vochtgehalte in de wimpers.
Polygala Tenuifolia Root Extrakt: is in staat om follikel stamcellen te vermenigvuldigen en het verbeteren van de bloedcirculatie om het effect van haargroei te bereiken.
Salvia Officinalis Leaf Extract:  Deze antioxidant verstevigt het haar, is antimicrobieel en beschermt het haar.
Panthenol / Vitamine B5: zeer hydraterend en regenererend. Houdt de wimpers sterk en glanzend.
Coconut Alkanes: geeft het haar intens vocht en reguleert de natuurlijke oliën in de wimpers.
Vegan Keratin (gehydrolyseerd tarweproteïne): Gehydrolyseerde tarweproteïne welke klein genoeg is om tussen de haarschubben door te dringen en zo de keratine in het haar te bereiken. Gehydrolyseerde tarweproteïne herstelt beschadigde wimpers en wenkbrauwen na een chemische behandeling, versterkt de elasticiteit van de haren, zorgt voor meer volume, en houdt de wimpers gehydrateerd.
 

 


Q&A  LASHLIFT

Hieronder een aantal veel gestelde vragen met daaronder het antwoord.

Hoelang blijft een lashlift?

  • de wimperlift blijft 6-8 weken

Kan ik met de lashlift onder water?

  • de wimper lift is na 24 uur bestand tegen water, douchen, zweten, trainen, zwemmen en slapen.

Wanneer zie ik resultaat?

  • je ziet direct prachtig gekrulde wimpers na de behandeling

Kun je ook wimperlift bij korte wimpers?

  • ja dat kan zeker. Met zowel korte als lange wimpers kun je een lashlift ondergaan

Moet ik na die tijd speciale producten aanschaffen om mijn lashlift te onderhouden?

  • nee, de wimperlift heeft geen specifiek onderhoud nodig

 

MAHO BEAUTYSALON AND BROWBAR                  BROWSTYLING - BEAUTY - SKINCARE